Brozkwičkův posvátný strom

28.06.2007, 16:38 | Umění: vlastní tvorba

Táák: konečně jsem dokončil (a naskenoval) své Opus Magnum. Powered by tuš černá a pastelky barevné...

Brozkwičkův posvátný strom
K dispozici též původní kresba pouze tuší naskenovaná ještě před samotným vybarvováním, případně vybarvená verze ve vyšším rozlišení... (mimochodem skenování čtvrtky o něco ještě větší než je A3 na postarším skeneru formátu A4 nebyla žádná sranda. Navíc, když jsem se rozhodl mít to v rozlišení 600dpi, což po slepení dává sedmdesát megapixelů, byl jsem rád za aktuálních 1,5 GB RAM :ep)

— — —

OOT: dnes jsem byl naposledy v práci. Juchů, teď už jen dva měsíce vegetu… pro začátek se nechám rozsekat Festivalem fantazie, který trvá DESET (sic!) DNÍ :D Mám pocit, že po takové době intensivního přívalu té „fantasie“ už ztratím definitivně schopnost racionálně myslet xD ale tu schopnost jsem už myslím dost ztratil i tak, takže vlastně všechno je oukej! :D

Yet another thing: Nevím, jestli to doporučit nebo od toho odrazovat — alespoň oznámit to ale musím :] Je jedna knížka, napsal ji Nick Cave a jmenuje se A uzřela oslice anděla. A je to naprosto bezprecedentní MASAKR. Vhodné zvláště pro všechny individua co se označují tolik populárním termínem emo :] Take it or let it be!

Četlo: 1930
pridej.cz

Vložit nový komentář#

— Aby se komentář odeslal, políčka Jméno, Komentář a správná odpověď na antispamovou otázku musí být vyplněna!
— phpBB tagy ani jiné syntaxe tu nefungují, proto je nepoužívej – komentář jen bude plný balastu.