Tak a dost, můj milý deníčku.

29.05.2008, 21:42 | Osobní

Zkouškové je v plném proudu, zítra v 11 dopoledne mám zkoušku z předmětu, na který jsem se začal učit asi před dvěma hodinami, z cizích poznámek, kterých je krásných 80 stran. A právě mě přepadl KOPR.

Definice pojmů:
KOPR = Kurevskej odpor k práci. (v tomto případě k učení).
Projevy KOPRu: Dělání všeho, jen ne toho učení.

V tomto případě píšu tuto noticku, abych oznámil, že tohle zkouškové je docela peklo. Jedna zkouška zítra, hned po ní potřeba napsat seminárku a ještě zítra ji odeslat, pak statistický workshop. Přes víkend bude třeba do sebe nalít veleobrovský telefonní seznam jmen, pojmů, vztahů a souvislostí co se týče dějin médií, neboť velice ošklivou zkoušku z tohoto předmětu dělám v pondělí. V úterý mám kolokvium, na které potřebuji načíst 5 seminárek kolegů z kolokviální skupiny, abych měl o čem kolokviovat. Další den na to závěrečný sraz v MF Dnes a zhodnocení práce za uplynulý semestr. Pak zdánlivě 9 dní volno, ale pak dvě zkoušky v jeden den, statistika a vývojová psychologie. Dva dny na to další zkouška ze základů vizuální komunikace, o dva dny na to je pak deadline pro seminární práci do psychologie náboženství a o další dva dny na to je nejhnusnější zkouška tohoto semestru, Kultura.

Frekvence psaní na tomto blogu, jak si zajisté všichni povšimli, od února, kdy začal semestr, rapidně poklesla, a to málo, co se tu objevilo, mělo stejně mizernou úroveň, na člověka studujícího žurnalistiku přímo příšerně bulvární, lacině naivní a neprofesionální.

Den má jenom 24 hodin a psaní čehosi na blog je pro mě najednou příliš velký luxus. Když už něco píšu, tak jsou to v šibeničních termínech seminárky, články do MF Dnes, do dalších periodik, přispívání na Nyx a Divinorum, a komu pak má zbýt čas na vlastní blog, že.

A zazvonil konec, a zcela chaotyčně (=tyč chaosu) a nestrukturovaně sepsaného brainstormingu je konec. Psychologické analýzy duševního stavu pisatele z charakteru tohoto textu vítány =)

Carpe diem, aloha, howgh etc.

brozkeff

Četlo: 1665
pridej.cz

Komentáře#


1. Dangerous# | 30.05.08, 13:06 | http://dangerouss.livejournal.com

Jé, někdo se má hůř než já. To potěší. :D Já se učím furt už od 10. dubna a konec nastane 3. června, menší nervová zkouška přijde ještě 9. června, ale na tu se nemusím učit.
Hodně štěstí nám oběma, jo? ;)


Vložit nový komentář#

— Aby se komentář odeslal, políčka Jméno, Komentář a správná odpověď na antispamovou otázku musí být vyplněna!
— phpBB tagy ani jiné syntaxe tu nefungují, proto je nepoužívej – komentář jen bude plný balastu.