Zaručený návod na hubnutí

25.11.2005, 01:00 | Osobní

Já si na to snad i udělám patent. Nevím, proč na to ještě nikdo nepřišel, je to totiž vážně dokonale funkční a přitom tak jednoduché...

Co k tomu bude potřeba?
Naprosto ideální je počítač s linuxem v konzoli, kdy nefunguje spouštění X serveru. A kdy u počítače sedí pravý linuksák, který se právě naučil nežádoucí osoby posílat na /dev/null a který už ví, že nejlepší lék na rozbitý počítač je s rootem rm -rf /. Prostě zaručená zábava na dlouhé zimní večery.
Obecně stačí počítač s čímkoliv, co dokáže úspěšně zaměstnat na mnoho hodin, obzvláště vhodné jsou věci, které vytvářejí dojem, že 'nejdou přerušit'.

Nevím, jak ostatní, ale já, pokud nemám přístup k počítači nebo prostě u něj zrovna nesedím, tak vyloženě žeru, co mě přijde do cesty. A při bezcílném potulování se po bytě se k ledničce dostanu velice často. Asi tak každé dvě minuty.

Naproti tomu, když mám nějakou 'nepřerušitelnou' práci na počítači (nedávno to byla třeba téměř marná snaha napsat a rozchodit jeden primitivní skriptík sem na blog), nemám problém u něj sedět 6 hodin v kuse, bez přestávky, a bez potřeby jíst. Zatímco normálně bez počítače musím něco sníst do 7 večer, od počítače se obvykle k nějakému jídlu dohrabu až okolo jedenácté večer.

No neříkejte mě, že by se tímhle způsobem nedalo hubnout. Já sice hubnout nepotřebuju, ale národ ano! Jenom najít něco, čím by se byly schopné ty davy lamiček takto zaměstnat. Má někdo nějakou představu?

Četlo: 2429
pridej.cz

Komentáře#


1. Buchtič# | 25.11.05, 18:14 | http://buchtic.bloguje.cz | martin.buchta#gmail.com
Přesně..

Přesně tak.. taky to tak mám, když mám nějakou práci tak se od kompu nehnu, nemám potřebu pít ani jíst :-)


2. brozkeff# | 25.11.05, 20:50
2buchtič

To já potřebu pít mám. Tak si sedím u počítače, a říkám si, že TEĎ to přeruším a půjdu si udělat čaj, už mám žízeň. A tak to TEĎ odkládám i dvě hodiny. Je to se mnou špatný:)

Zajímavá souvislost je se spaním. Večer se mě nechce jít spát (dokonale to dokazují časy publikování většiny článků tady), a zase ráno se mě strašně nechce vstávat... Hm.


3. hanali# | 27.11.05, 20:23

vim jak je zamestnat ... udelame z nich cluster ;-)
a budou slapat na kolech a vyrabet elektrinu (ekologickou)
kazdej dostane mensi cluster k pocitaci a vsichni budou stastni


4. Klára# | 04.08.06, 01:24 | Klara91#centrum.cz
Debaty

Ahoj!Je to regracni vsechny ty debaty o dietach,hubnuti,anorexii....
Nejsnadnejsi je misto chuti na jidlo nebo nejaky pamlsek NAUCIT SE MILOVAT RUZNE PITI A BRAT TO JAKO CHUTOVKY(oblibeny caj,tang,fruko...).Misto aby ste si vzali tatranku co tak treba fruko,dzus...Kdyz se to naucite pak vam to tak ani neprijde a kila pujdou dolu!Tak s chuti do toho


5. leeenicka# | 08.05.08, 18:48 | http://www.leeenulinka.blog.cz

Ahojík koukněte se na můj blog myslím že vás bude zajímat


Vložit nový komentář#

— Aby se komentář odeslal, políčka Jméno, Komentář a správná odpověď na antispamovou otázku musí být vyplněna!
— phpBB tagy ani jiné syntaxe tu nefungují, proto je nepoužívej – komentář jen bude plný balastu.