Status Quo - nejlepší řešení

25.11.2005, 21:24 | Osobní

Už to budou snad dva měsíce, co jsem si udělal dlouhatánský TO DO list, co dopsat a dodělat na tomhle blogu. No a čeho jsem teda dosáhl?

Nóó, zaprvé jsem vylepšil generování archívu článků do použitelné podoby, přidal jsem výpis všech článků, dokonce jsem i zajistil, aby se v TITLE zobrazoval název článku... jaká složitá práce to byla :e)

Pak jsem samozřejmě provedl několik významných změn v kódu aplikace, které sice pro uživatele nejsou patrné, zato však mají za následek, že aplikace pracuje o celé 1,65% rychleji* než původní neoptimalizované skripty. Kromě toho, původní prasácky strukturovaný kód odsazovaný po dvou mezerách (!) jsem radikálně upravil, čímž je teď většina kódu odsazovaná poctivými tabelátory!

Bohužel, už se nenašel čas a vůle na napsání takových drobností, jako vyhledávání v článcích, možnost strukturovaných hierarchických příspěvků nebo překopání RSS do verze 2.0.
Mě to ale vlastně vyhovuje tak, jak to je! Nějak to funguje, a jakákoliv úprava by to mohla nedejbože pokazit:) a to přece nesmím dopustit;-)


____________________________
*) neověřená informace

Četlo: 1825
pridej.cz

Komentáře#


1. maertien# | 30.11.05, 00:00
offtopic msg

Hele prosimte. Co se to stalo na global-problems.wz.cz?


2. brozkeff# | 25.01.06, 22:14
global-problems...

Mno, nevím
a) jak to souvisí s tímhle textíkem
b) jak to souvisí se mnou
c) kdo to hacknul


Trošku OT?


Vložit nový komentář#

— Aby se komentář odeslal, políčka Jméno, Komentář a správná odpověď na antispamovou otázku musí být vyplněna!
— phpBB tagy ani jiné syntaxe tu nefungují, proto je nepoužívej – komentář jen bude plný balastu.