Blogpost pro okurkovou sezonu

17.08.2006, 17:02 | Mimo mísu

Tak pry sem ted behem prazdnin malo pisu. Je prece okurkova sezona, ne?

Beznou praxi v televizich behem okurkove sezony je promitat reprizy silvestrovskych show a dalsich blbin z obdobi, kdy okurkova sezona zrovna nebyla.
Psat na blog novy clanek stylem copy-paste by IMHO nebylo prilis produktivni, ze :-)

Takze alespon kraticke resume teto casti prazdnin:
Po nekolika kratkych exkurzich do ruznych casti nasi vlasti ted vysedavam nejcasteji doma pred monitorem, koukam na hvezdnou branu, snazim se dokopat k tomu, abych pomalu ale jiste zacal delat neco na nadchazejici skolni rok (zcela marne, musim podotknout), ani se uz prilis nesnazim dokopat se k nejake brigade (kdo jednou dostal penize za vyrobu a predvadeni par powerpointich prezentaci, uz k bezicimu pasu nepujde :D) a tak vselijak.
Kdyz clovek nema roupama co delat, zacnou ho napadat veci, na ktere by za normalnich okolnosti ani nepomyslel - ja jsem se treba vcera zacal u caje (a cteni sice jiz zcela obsolete (2002), ale presto trochu poucne knizky o wifi) prehrabovat v archivnich LPickach:) a zkusil jsem nejakou tu vaznou hudbu, takze jsem si poslechl nejakeho Dvoraka, Cajkovskeho a nakonec Vivaldiho koncerty pro strunne nastroje (kytaru, loutnu atd.), ktere byly z toho nejlepsi. Doporucuju :)

Pokracovani priste...

Četlo: 1485
pridej.cz

Komentáře#


1. Mavater# | 18.08.06, 20:43

Hmm, tak jsem na tom podobně :-) Doopravdy jsem plánoval, že budu o prázdninách do školy něco dělat, ale houby :-) Vážnou hudbu fakt nemusím :-)


2. brozkeff# | 18.08.06, 20:48
Vivaldi & spol.

Třeba toho Vivaldiho klidně zkus, je príma. Vážná hudba je zaručeně 100%ně kompatibilní s jakýmkoliv jinám žánrem hudby - hned potom jsem si pustil happy metal (=Rhapsody), což je ostatně taky symfonický, a žádnej kernel panic u mě nenastal :)
Potřebuješ na to WHQL certifikaci či co? :-P


3. gogo# | 21.08.06, 22:33 | http://gogo.wz.cz
Okurková sezona?

Tak někam vyraž a napiš o tom, ne?:)


Vložit nový komentář#

— Aby se komentář odeslal, políčka Jméno, Komentář a správná odpověď na antispamovou otázku musí být vyplněna!
— phpBB tagy ani jiné syntaxe tu nefungují, proto je nepoužívej – komentář jen bude plný balastu.